ABN AMRO Hockey Weekend 2020 afgelast

  -  

De organisatie van het ABN AMRO Hockey Weekend heeft, in overleg met een groot deel van de deelnemende clubs, besloten de tweede editie in 2020 af te gelasten. Deze traditionele opening van het hockeyseizoen, die dit jaar op 29 en 30 augustus zou plaatsvinden op de velden van H.C. Rotterdam, past niet meer in de overvolle agenda.

Schiet zijn doel voorbij
Dankzij de versoepeling van de Corona-maatregelen per 1 juli 2020 kwam er pas laat perspectief op doorgang van het ABN AMRO Hockey Weekend. Echter met name als gevolg van de nu overvolle speelschema’s in voorbereiding op het nieuwe hockeyseizoen en de bijbehorende belasting van de spelers, schiet de traditionele seizoenopening zijn doel voorbij.

Er is koortsachtig gepoogd om, in de overvolle voorbereidingsschema’s van de verschillende Hoofdklasse teams, ruimte te vinden om de Hoofdklasse hockeycompetitie passend af te trappen. Maar dat mocht niet baten. De organisatie van het ABN AMRO Hockey Weekend wenst alle clubs een goede voorbereiding toe en kijkt uit naar de tweede editie in 2021.

Meer Nieuws

Terugkerend succes met nieuwe winnaars!

Terugkerend succes met nieuwe winnaars!

De aftrap van het hockeyseizoen

De aftrap van het hockeyseizoen

Seizoen ´22-23′ barst los op ABN AMRO Hockey Weekend

Seizoen ´22-23′ barst los op ABN AMRO Hockey Weekend