Route

Routebeschrijving H.C. Rotterdam
Bereikbaarheid per auto vanuit richting Den Haag:
Op A13, afrit 11 richting Berkel en Rodenrijs (N209) nemen. Bovenaan bij eerste stoplichten linksaf. Bij de tweede stoplichten rechtdoor (langs vliegveld). Bij de derde stoplichten (rotonde) rechtdoor N209 (Doenkade) volgen. Bij de vierde stoplichten reachtsaf slaan richting Hillegersberg/Schiebroek (Ankie Verbeek-Ohrlaan), de velden liggen na ongeveer 200 meter aan de rechterkant van de weg.

Vanuit overige richtingen:
Komend vanaf de A20 (Ring Noord), afrit 14 richting Hilligersberg/Schiebroek (G.K. van Hogendorpweg) nemen. Bovenaan de afslag bij de eerste stoplichten rechtsaf slaan. Bij de tweede en derde stoplichten rechtdoor richting Berkel en Rodenrijs (N471). Bij de eerste rotonde rechtdoor. De volgende rotonde rechtsaf slaan (bij de verkeerslichten), richting Berkel en Rodenrijs (N209). De volgende stoplichten rechtsaf Hillegersberg/Schiebroek, de velden liggen na ongeveer 200 meter aan de rechterkant van de weg.

 

Routebeschrijving H.C. AthenA

Vanuit de richting Zaanstad (A8) / Amersfoort (A1) :
Ga door tot de Ring-A10 Oost en neem daar de afrit S113. Einde afrit S113 ga je DIRECT rechts en na 200m zie je links het parkeerterrein.

Vanuit de richting Schiphol (A4) / Utrecht (A2) :
Ga door tot de Ring-A10 Oost en neem daar de afrit S113. Einde afrit links, onder de Ring-A10 door en direct weer rechts, als het ware de oprit naar de Ring-A10 op, maar op die ‘voor-oprit’ houd je de LINKER BAAN, is richting SportparkVoorland. Na 200m zie je links het parkeerterrein.

Vanuit Amsterdam-Centrum (Middenweg) :
Ga over de Middenweg tot aan de oprit S112 van de Ring-A10 richting Utrecht/Schiphol. Dat is de oprit vlak vóór de Ring-A10 zelf. Je gaat als het ware de oprit naar de Ring-A10 op, maar op die ‘voor-oprit’ houd je de LINKER BAAN, is richting Sportpark Voorland. Na 200m zie je links het parkeerterrein.

Vanuit Diemen (Hartveldseweg) :
Ga over de Hartveldseweg, dan onder de Ring-A10 door en dan direct rechts, als het ware de oprit naar de Ring-A10 op, maar op die ‘voor-oprit’ houd je de LINKER BAAN, is richting Sportpark Voorland. Na 200m zie je links het parkeerterrein.

BETAALD parkeren:
Op het parkeerterrein geldt betaald parkeren: 10 cent per uur, voor maximaal 4 uur, te betalen met een chipknip, pinpas of creditcard (muntgeld is niet mogelijk) of mobiel parkeren (via sms of app). Het betaald parkeren is op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 21:00 uur. Parkeren aan het doodlopende Voorlandpad of in de woonwijk Park de Meer is verboden en wordt bekeurd!

Routebeschrijving Schaerweijde

ZSV Schaerweijde ligt aan de A28 tussen Utrecht en Amersfoort in Zeist.

Vanuit de richting Utrecht:
Afslag 3 Den Dolder/Zeist-Oost. Einde afslag bij stoplichten links (Krakelingweg). Bij eerste rotonde links (volg borden Schaerweijde)

Vanuit Richting Amersfoort:
Afslag 3 Den Dolder/Zeist. Einde afslag op de rotonde rechts (richting Zeist). Bij stoplichten rechtdoor (Krakelingweg). Bij eerste rotonde links (volg borden Schaerweijde)

Parkeren:
P1 – P-plaatsen bij Schaerweijde
P2 – P-plaatsen bij Van Leersum school/Youké, Verlengde Slotlaan 113, Is op de rotonde voor Schaerweijde direct eerste afslag rechts.
P3 – P-plaatsen op carpoolstrook, Boulevard direct bij opgang naar A28.

Bussen kunnen niet parkeren cq draaien op P1, dus bussen op P2, P3 of langs de verlengde slotlaan

Routebeschrijving Noordwijkse H.C.

Vanuit richting Den Haag (A44):
Neem afslag 6-Noordwijk richting Noordwijk/Oegstgeest-Noord. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Haarlemmertrekvaart/de N444. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Leidsevaart/de N444. Neem op de rotonde de 2e afslag en rijd door op de Leidsevaart/de N444. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Van Berckelweg/de N444. Weg vervolgen naar de van de Mortelstraat. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Weteringkade. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Nieuwe Zeeweg.

Vanuit richting Amsterdam (A44):
Neem afslag 6 richting Voorhout/Noordwijk/Oegstgeest-Noord. Ga verder op de N444. Rijd naar de Nieuwe Zeeweg in Noordwijk. Sla rechtsaf naar de Leidsevaart/de N444. Neem op de rotonde de 2e afslag en rijd door op de Leidsevaart/de N444. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Van Berckelweg/de N444. Weg vervolgen naar de van de Mortelstraat. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Weteringkade. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Nieuwe Zeeweg.

Parkeren:
De parkeerplaatsen rondom NHC zijn alleen toegankelijk met blauwe schijf voor max. 3 uur. De politie deelt regelmatig boetes uit à 90 euro. Een goed alternatief is om de auto bij het parkeerterrein Sportpark Duinwetering/Northgo College te zetten (Duinwetering 105). Parkeren is alleen daar gratis en zonder blauwe schijf. In minder dan 5 minuten wandelen bent u op het sportpark van NHC (voor Google Maps: Irisplein, Noordwijk).

Routebeschrijving M.H.C. Oss

Alle richtingen (A59):
Neem afslag 52-Oss richting Oss/Heesch. Sla rechtsaf naar de Cereslaan (borden naar Oss/U42). Volg de 2 rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Ruwaardsingel. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Vivaldistraat. Sla rechtsaf naar de Joannes Zwijsenlaan. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Doctor Saal van Zwanenbergsingel. Weg vervolgen naar de Hertogin Johannasingel. Weg vervolgen naar de John F. Kennedybaan. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Vierhoeksingel. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Hertogensingel. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Koornstraat. Sla rechtsaf naar de Macharenseweg. Sla linksaf om op de Macharenseweg te blijven.

Parkeren:
Rondom het complex bevinden zich gratis parkeerplaatsen voor enkele honderden auto’s.