Route

Routebeschrijving AMHC Amersfoort
Vanaf Utrecht/Zwolle A28:
Via A28 neem de afslag Amersfoort-Zuid. Volg dan de witte borden “dierenpark”. Na 400 meter voorbij het dierenpark, net voor de verkeerslichten ligt het sportpark Brikhoven aan de linkerkant.

Vanaf A1 Amsterdam/Apeldoorn:
Via A1 neem de afslag Amersfoort Bunschoten richting Amersfoort. Bij de Intratuin rechtsaf, richting Soest. Bij het tweede verkeerslicht links en dan direct na het verkeerslicht ligt het sportpark Birkhoven aan de rechterkant.

Vanaf Baarn-Soest:
Na het “Witte Huis” bij de verkeerslichten rechtsaf, daarna direct weer bij de verkeerslichten rechts sportpark.

Routebeschrijving H.C. AthenA
Vanuit de richting Zaanstad (A8) / Amersfoort (A1):

Ga door tot de Ring-A10 Oost en neem daar de afrit S113. Einde afrit S113 ga je direct rechts en na 200 m zie je links het parkeerterrein.

Vanuit de richting Schiphol (A4) / Utrecht (A2):
Ga door tot de Ring-A10 Oost en neem daar de afrit S113. Einde afrit links, onder de Ring-A10 door en direct weer rechts, als het ware de oprit naar de Ring-A10 op, maar op die ‘voor-oprit’ houd je de linkerbaan, is richting Sportpark Voorland. Na 200 m zie je links het parkeerterrein.

Vanuit Amsterdam-Centrum (Middenweg) :
Ga over de Middenweg tot aan de oprit S112 van de Ring-A10 richting Utrecht/Schiphol. Dat is de oprit vlak vóór de Ring-A10 zelf. Je gaat als het ware de oprit naar de Ring-A10 op, maar op die ‘voor-oprit’ houd je de linkerbaan, is richting Sportpark Voorland. Na 200 m zie je links het parkeerterrein.

Vanuit Diemen (Hartveldseweg):
Ga over de Hartveldseweg, dan onder de Ring-A10 door en dan direct rechts, als het ware de oprit naar de Ring-A10 op, maar op die ‘voor-oprit’ houd je de linkerbaan, is richting Sportpark Voorland. Na 200 m zie je links het parkeerterrein.

Betaald parkeren: 
Op het parkeerterrein geldt betaald parkeren: 10 cent per uur, voor maximaal 4 uur, te betalen met een chipknip, pinpas of creditcard (muntgeld is niet mogelijk) of mobiel parkeren (via sms of app). Het betaald parkeren is op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 21:00 uur. Parkeren aan het doodlopende Voorlandpad of in de woonwijk Park de Meer is verboden en wordt bekeurd!

Routebeschrijving B.N.M.H.C. Zwart-Wit
Voorbij sportpark eerste straatje linksaf: Reeptiend, na 200 meter aan de linkerkant is de ingang naar het parkeerterrein (tweede poort). Let op: er is een parkeerverbod aan de Reeptiend.

Per openbaar vervoer:
Station NS, richting Klokkenberg, uitstappen halte Sportpark.

Routebeschrijving LOHC
Vanuit richting Amsterdam: 
Op A4 richting Den Haag neem de afslag naar de A44 richting Den Haag-Centrum. Na 1,8 km blijf rechtdoor rijden op de A44 richting Sassenheim. Na 10,5 km neem afslag 6 naar de Rijksstraatweg richting Oegstgeest-Noord. Sla vervolgens linksaf naar de Leidsevaart/N444 richting Oegstgeest-Noord en weer rechtsaf  naar de Haarlemmertrekvaart/N444 richting Oegstgeest-Noord. Na 2,4 km neem de eerste afslag op de rotonde richting Lange Voort. Sla vervolgens linksaf richting Hofbrouckerlaan.

Routebeschrijving H.C. Rotterdam
Vanuit richting Den Haag:
Op A13, afrit 11 richting Berkel en Rodenrijs (N209) nemen. Bovenaan bij eerste stoplichten linksaf. Bij de tweede stoplichten rechtdoor (langs vliegveld). Bij de derde stoplichten (rotonde) rechtdoor N209 (Doenkade) volgen. Bij de vierde stoplichten rechtsaf slaan richting Hillegersberg/Schiebroek (Ankie Verbeek-Ohrlaan), de velden liggen na ongeveer 200 meter aan de rechterkant van de weg.

Vanuit overige richtingen:
Komend vanaf de A20 (Ring Noord), afrit 14 richting Hillegersberg/Schiebroek (G.K. van Hogendorpweg) nemen. Bovenaan de afslag bij de eerste stoplichten rechtsaf slaan. Bij de tweede en derde stoplichten rechtdoor richting Berkel en Rodenrijs (N471). Bij de eerste rotonde rechtdoor. De volgende rotonde rechtsaf slaan (bij de verkeerslichten), richting Berkel en Rodenrijs (N209). De volgende stoplichten rechtsaf Hillegersberg/Schiebroek, de velden liggen na ongeveer 200 meter aan de rechterkant van de weg.

Per openbaar vervoer:
Vanaf Centraal Station tram 25 richting Schiebroek. Uitstappen op halte Larikslaan. Dan nog ca. 12 minuten wandelen naar de club. Vanaf halte Larikslaan, rechtsaf de Kastanjesingel op, rechtsaf Abeelweg en direct linksaf de Hazelaarweg (langs het fietspad en voetbalkooi). Het complex van HC Rotterdam ligt aan de rechterkant, vrijwel aan het einde van de Hazelaarweg.

Vanaf station Rotterdam Noord, bus 174 richting Delft via Berkel. Uitstappen op halte Hazelaarweg. Dan ca. 10 minuten wandelen naar de club: direct de Hazelaarweg (langs het fietspad en voetbalkooi) op. Het complex van HC Rotterdam ligt aan de rechterkant, vrijwel aan het einde van de Hazelaarweg.